Gården set fra en af altanerne
Legeplads, der er opført i 2011
Gården set fra legepladsen
Vedligeholdelse af porten på arbejdsdagen
Hækken klippes på arbejdsdagen
Munkensvej, hvor der er mange parkeringspladser
Rhododendronbed i gården

 

Om ejendommen

Ejendommen er i god stand og vedligeholdes løbende. Vi er meget opmærksomme på vigtigheden af vedligeholdelse, og holder derfor 2 gange årligt en arbejdsdag, hvor vi bl.a. maler porte, olierer legeplads og havemøbler.

Gårdmiljøet er et stort plus for foreningen. Vi er så heldige at have to beboere, som nyder at være i haven. De passer haven og den er derfor yderst flot, hyggelig og velholdt med en græsplæne, store gamle træer og masser af blomster. Grillpladsen og de mange havemøbler skaber rammerne for dejlige sommeraftener i gården. 

Vores legeplads er opført i efteråret 2011 og lever op til nutidens sikkerhedskrav. Der er gynger, rutschebane, sandkasse, legehus, hængebro og forskellige balancetrænende elementer. 

Der er flere skralde- og cykelskure, et barnevognsskur og et skur til storskrald.

Vi har både loft- og kælderrum på ca. 6 kvadratmeter til opbevaring. Der er minimum 1 rum pr. lejlighed.

 

Kontakt

Bestyrelsen

Ved akutte tilfælde med fare for skade på ejendommen skal viceværten kontaktes. Se kontaktinfo under fanen "Vicevært / Håndværkere".

 

Undlad venligst at kontakte bestyrelsens medlemmer på deres private telefon, med mindre dette er specifikt aftalt - dette er også gældende for firmaer der ønsker at sælge produkter eller service til foreningen.


Bestyrelsen består af en række beboere der bliver (gen)valgt ved den årlige generalforsamling. Medlemmerne af bestyrelsen mødes en gang månedligt for at drøfte aktuelle sager og træffe beslutninger for foreningens fremtidige aktiviter.

Al arbejde i bestyrelsen er frivilligt, hvilket også betyder, at bestyrelsen ikke kan stå til rådighed 24 timer i døgnet. Du skal dog være velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller har behov for vores hjælp. Du kan forvente at vi svarer inden for maks 2-3 dage under normale omstændigheder.

Vi fortrækker at du kontakter selve bestyrelsen og ikke et enkelt medlem. Det vil også være med til at sikre, at du får hurtigere svar. Inden du kontakter bestyrelsen bedes du overveje, om du med fordel kunne rette henvendelse til enten viceværten eller vores administrator.

Viceværten kontaktes, hvis der er akut fare for skade på ejendommen, eller hvis det drejer sig om mindre vedligeholdelse på ejendommen. Eksempler på ting som viceværten tager sig af kunne være: Udskiftning af en pære på fællesarealer, udskiftning af navneskilt på dørtelefon, problemer med dør ind til en opgang eller med porten. Se mere under fanen "Vicevært / Håndværkere".

Vest Administration A/S kontaktes, hvis din henvendelse eksempelvis drejer sig om  fælleslån eller fællesudgifter. Se mere under fanen "Vest Administration A/S".

 

Bestyrelsen kan kontaktes på bestyrelsen@bispeengen.dk

Regninger og lignende skal sendes til foreningen via vores administrator, men post der er henvendt til bestyrelsen og ikke haster ifht. besvarelse kan sendes på:

 

E/F Bispeengen
Munkensvej 4, kld
2000 Frederiksberg

 

Medlemmer af bestyrelsen:

 

Felter med * skal udfyldes.

Ulf Boysen
Formand

bestyrelsen@bispeengen.dk

Borups Alle 110, st.
Formand for foreningen siden 2012

Kristine Esbjerg Nielsen
Næstformand

bestyrelsen@bispeengen.dk

Borups Alle 108, 1.th
Medlem af bestyrelsen siden 2015

Kristian Wowk Hansen
Kasserer

Borups Alle 108, 2.tv
Medlem af bestyrelsen siden 2017

Lars Jørgensen
Bestyrelsesmedlem

Borups Alle 110, 1.tv
Medlem af bestyrelsen siden 2017

Alexander Da Costa Carneiro
Bestyrelsesmedlem

Munkensvej 10, 4.th
Medlem af bestyrelsen siden 2017

Henrik Mortensen
1. suppleant

bestyrelsen@bispeengen.dk

Bispeengen 11, 1.th
Medlem af bestyrelsen side 2013

Peter Jeppesen
2. suppleant

bestyrelsen@bispeengen.dk

Medlem af bestyrelsen siden 2014